top of page

Behangwerken op de millimeter precies

behangwerken Carl Laloo

Behangen is tegenwoordig weer helemaal in. Volledige ruimtes of soms zelfs in combinatie met schilderen. Zo kan een accentmuur met een mooi behang de aandacht trekken in de kamer en een verrassend effect geven.

behangwerken Carl Laloo
20221205_153148.jpg

Al 35 jaar uitermate vaardig met behang

Overweegt u om te behangen, laat u dan zeker adviseren door een professional. Want behangen vergt ruimtelijk inzicht en een grote vaardigheid en die vindt u zeker en vast bij Schilder- en decoratiewerken Carl Laloo.

Bovendien komen er bij de keuze van behang ook enkele technische aspecten kijken. Zo is het belangrijk om rekening te houden met kleur, schaduw en lichtinval in de kamer, ook met de grootte en de functie van de ruimte, de hoogte van de plafonds. Donkere kleuren verkleinen de ruimte, verticale strepen tillen het plafond op, een klein patroon is subtiel, een grote print is eerder geschikt voor een grote wand, een rustig patroon is ideaal in een ruimte waarin u wilt relaxen enz. Geen nood: we staan u bij  om de juiste keuze te maken en de sfeer te creëren die u wilt scheppen.

Behang voor elke stijl en voorkeur

Wij werken met het behang van Arte en Élitis om de eenvoudige reden dat beide leveranciers zulke mooie collecties aanbieden. Zij getuigen van een hoge kwaliteit en een zeer grote verscheidenheid.

U heeft de keuze tussen verschillende soorten behang: papieren behang, textielbehang, vliesbehang en vinylbehang. De laatste twee kwaliteiten zijn aan te raden als u oude muren wilt laten behangen. Daarnaast is de keuze van decoratief behang, van tekeningen en patronen zo goed als eindeloos.

Patroonbehang met kleine of grote, grillige of repetitieve prints

  • Fotobehang met panoramische taferelen

  • Akoestische behang dat het geluid dempt

  • 3D- of structuurbehang dat de idee van hout, stenen oproept, met geometrische prints

Het assortiment is zo uitgebreid dat er voor elke interieurstijl een gepast behang te verkrijgen is: van klassiek over romantisch tot eigentijds en ultramodern. Waarvoor u ook opteert, wij brengen het behang van uw keuze aan volgens de regels van de kunst.

Heeft u een ervaren behanger nodig voor deskundig advies en professionele behangwerken?

Vertrouw op de expertise van Schilder- en decoratiewerken Carl Laloo. Wij zijn actief in Oost- en West-Vlaanderen.

bottom of page