top of page

Over Schilder- en decoratiewerken Carl Laloo, van het prille begin tot nu

schilder- en decoratiewerken Carl Laloo

Interieurdecoratie, het stond in de sterren geschreven

Dat zaakvoerder Carl Laloo zich professioneel is gaan toespitsen op interieurafwerking, is niet uit de lucht komen vallen.

Carl schildert en behangt al van zijn zestiende. Hij heeft de stiel van zijn vader met de paplepel meegekregen. Die leerde hem al doende de knepen van het vak en het hoeft dan ook niet te verwonderen dat Carl in die richting zijn studiekeuze gezocht heeft.

Intussen beschikt hij over een onschatbare ervaring. Met een team van al even gedreven medewerkers biedt hij zijn klanten – particulieren en professionele klanten – een zeer uitgebreide service aan. Die bestaat uit binnen- en buitenschilderwerken, behangwerken, plaatsing van lambrisering, moulures en decoratieve elementen op muren en plafonds. Daarbovenop is hij gespecialiseerd in microcementvloeren. Dat zijn doorlopende vloeren met een sobere betonlook die het goed doen in verschillende interieurstijlen.

Kortom, Carl Laloo en zijn ploeg bieden een totaalpakket aan: schilderen, behangen, wand- en plafondversiering met zijn bedrijf Schilder- en decoratiewerken Carl Laloo. En voor het stucwerk en de naadloze cementvloeren kunt u terecht bij zijn tweede firma. Ga naar www.stucunique als u daar meer over wenst te weten.

raambekleding Carl Laloo

Interieurstyling en raamdecoratie

Wilt u uw interieur helemaal af maken, dan mogen ook de gordijnen en een gepaste karpet op maat niet ontbreken. Bij Wilvia Interieur - Styling te Roeselare gerund door de echtgenote van Carl Laloo en haar moeder bent u aan het juiste adres. U krijgt er door de jarenlange ervaring het meest deskundige advies mogelijk op het gebied van raamdecoratie en zonnewering. Interieuradvies aan huis behoort ook tot een mogelijkheid. Neem gerust een kijkje op hun website www.wilvia.be of stuur gerust een mail naar info@wilvia.be.
Carl van Schilderwerken Carl Laloo en zijn vrouw van Wilvia Interieur & Styling, samen vormen zij de perfecte tandem voor de inrichting en afwerking van particuliere woningen en bedrijfsruimtes.

Wilt u meer weten over onze diensten voor interieurstyling?

Bel of mail ons gerust, we geven u graag tekst en uitleg.

bottom of page