top of page

Schilderwerken voor particulieren en bedrijven, binnen én buiten

buitenschilderwerken

Trekt u binnenkort in nieuwe kantoren, staat de traphal van uw bedrijf echt vuil? Of is de tijd gekomen om uw woning volledig op te frissen? Dan is Schilder- en decoratieweken Carl Laloo de partij die u nodig hebt.

realisatie interieur Carl Laloo
crustal, decoratieve schildertechniek

Binnenschilderwerken

Wij voeren alle binnenschilderwerken uit, in alle omstandigheden. Wij schilderen nieuwbouwprojecten en bestaande woningen, ook na renovatie, privé-eigendommen en bedrijfsgebouwen. We nemen muren en plafonds onder handen maar zijn tevens bedreven in lakwerk. Plinten, deuren, trapleuningen en ander houtwerk worden perfect geschilderd.

 

Bovendien zijn we sterk in decoratieve schildertechnieken. Zo kunnen we elk interieur een aparte uitstraling geven met Crustal. Dat is een krijtoplossing die met een spaan egaal aangebracht wordt en die eventueel daarna met de juiste borstel of rol een lichte of ruwere structuur aan de muren geeft. Door toevoeging van een pigment kiest u de kleur van uw voorkeur. En een vernislaag beschermt uw muren tegen vocht en vuil.

Buitenschilderwerken

Ook buiten laat het team van Schilder- en decoratieweken Carl Laloo zich niet onbetuigd. We schilderen buitengevels en dakgoten, ramen en deuren, garagepoorten. We lakken eveneens alle houtwerk.

Daarbij komt dat we onze klanten ook hier een aparte techniek voorstellen, met name kaleien, en dat voor zowel renovatie als nieuwbouw. Hierbij bedekken we uw gevels met een sterke reparatie-, hechtings- en kaleimortel op basis van hydraulische bindmiddelen. Het product is niet gevoelig voor waterinfiltratie en camoufleert scheurtjes en oneffenheden, terwijl de structuur van de gevelstenen zichtbaar blijft. Na het aanbrengen van de hydraulische kaleimortel wordt de gevel geschilderd in een waterdampdoorlaatbare acrylaat in de gewenste kleur. Kaleien is dus functioneel én esthetisch.

buitenschilderwerken aan gevel van huis
professioneel verf- en kleuradvies

Professioneel verf- en kleuradvies

Wij zitten al 35 jaar in de stiel en die knowhow vertaalt zich in een uitstekende klantenservice. Dat wil zeggen dat wij u eveneens adviseren. Over kleuren en over verfsoorten: waarom hier beter zachte en warme kleuren en daar sobere tinten. Welke verf is geschikt voor een donkere gang: een matte verf of zijdeglans? En wat is het effect van een hoogglansverf? We vertellen het u.

Daarnaast worden al onze schilderwerken voorafgegaan door een grondige voorbereiding van de te schilderen oppervlakken. Muren, plafonds, houtwerk worden eerst schoongemaakt en indien nodig bijgewerkt. Enkel dan kunnen wij u een perfecte afwerking en duurzaam resultaat verzekeren.

Zoekt u een aannemer voor schilderwerken in Oost- of West-Vlaanderen?

Bel Schilder- en decoratiewerken Carl Laloo vandaag nog voor de bespreking van de werken.

bottom of page