top of page

Moulures en lambriseringen, terug van weggeweest en overal stijlvol

3D wandpanelen

De finishing touch voor muren en plafonds

Muren en plafonds schilderen en/of behangen is één zaak. Maar aangezien Schilder- en decoratiewerken Carl Laloo staat voor binnenwerken van a tot z, stopt het daarmee niet. Wilt u uw interieur dat tikkeltje meer geven? Ga dan voor sierlijsten, lambriseringen en decoratieve elementen uit Purotouch en Duropolymer: twee materialen die waterbestendig, schokbestendig, termietenresistent, zeer decoratief en multifunctioneel zijn.

Onze leverancier is familiebedrijf Orac, gespecialiseerd in ornamenten en kroonlijsten. Zij bieden een breed gamma van moulures, wandlijsten, plinten en decoratieve 3D-panels waarmee u uw interieur - zowel klassiek als modern -  extra cachet geeft. Ons bedrijf verzekert een piekfijne plaatsing en afwerking. In opdracht van Orac geeft Carl Laloo zelfs opleidingen aan andere schilders hoe de verschillende ornamenten perfect kunnen aangebracht worden op plafonds, wanden en deuren.

Moulures Carl Laloo

Creatief met ornamenten

Het assortiment van Orac bevat ten eerste kroonlijsten voor plafonds in diverse uitvoeringen: klassiek en statig, met een modern en symmetrisch lijnenpatroon, met ronde profielen. Ook smalle en vlakke lijsten, sierlijsten met een barok design en zoveel meer. Daarnaast heeft u de keuze tussen tal van wandlijsten. Van eenvoudige tot fijn gesculpteerde lijsten die horizontaal of geometrisch (in een vierkant of rechthoek) op de muur worden geplaatst.

Helemaal stylish zijn de lambriseringen en 3D-wandpanelen om een vlakke muur te breken. Zij geven de muur een geheel aparte look, nu eens door een strak 3D-lijnenpatroon, dan weer met een modern en speels patroon. Ten slotte zijn er de decoratieve ornamenten, bescheiden en subtiel of in het oog springend: rozetten, plafondtegels, deuromlijstingen, zuilen enz.

Lambriseringen en moulures zijn uiteraard heel decoratief maar tegelijk ook functioneel. Zo kunnen ze barsten en scheuren verbergen, ook kromme muren camoufleren. Ze zijn dus zeer geschikt voor renovatie. Daarbovenop zijn ze perfect overschilderbaar. Met een primerlaag en daarna een kleur naar keuze dragen moulures en lambriseringen bij tot de gewenste uitstraling van uw interieur.

Wilt u uw woning verfraaien met moulures op muren en plafonds?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met Schilder- en decoratiewerken Carl Laloo voor info en een gratis offerte.

bottom of page